Tanja Nyman från Uleåborg kandiderar i riksdagsvalet

13.10.2018

Jag anser att varje euro som satsas på utbildning och sysselsättning ger en tryggare framtid för de unga, säger Tanja Nyman, Svenska folkpartiets riksdagsvalskandidat från Uleåborg.

Det finns mycket att rätta till under den kommande perioden i riksdagen. Inbesparingar som riktats till utbildningen har varit allt för stora. Det finns också alltför mycket illamående bland unga som behöver uppmärksammas. Jag anser att varje euro som satsas på utbildning och sysselsättning ger en tryggare framtid för de unga, säger Tanja Nyman, Svenska folkpartiets riksdagsvalskandidat från Uleåborg. 

-Jag tar gärna emot utmaningar och under den kommande riksdagsperioden kommer det att fattas viktiga beslut som berör vårt landskap, och det är därför viktigt att vi har representanter från Norra Österbotten i riksdagen. Vi har mycket bra möjligheter att vinna det här valet, säger Nyman. 

Tanja Nyman är mamma och mormor, och samtidigt fru till en företagare. Nyman är språklärare och har arbetat inom olika stadier i Uleåborg.
Svenska folkpartiet har ingått ett tekniskt valförbund med Samlingspartiet i Norra Österbottens valkrets den 13.10.2018.

Tilläggsinformation:
Tanja Nyman, 040 734 1609

Skribent: