SFP lanserar en ny mobilapplikation: Nyckelpigan - SFP

21.09.2018

Applikationen är tillgänglig för alla IOS och Android användare. Vi lottar ut en fribiljett till partikryssningen bland alla användare.

SFP har lanserat en ny app för kontakt till medlemmar och väljare. Appen heter Nyckelpigan – SFP på svenska och Leppäkerttu - RKP.  Nyckelpigan hämtar relevant information om Svenska folkpartiet i Finland direkt till din telefon eller tablet. Du kommer att få den färskaste informationen om vad som är på gång direkt till din apparat och har också möjlighet att påverka den politik som partiet driver. I appen kommer vi att fråga din åsikt om aktuella frågor. Kom med och påverka!

Ladda ned på Google Play

Hämta i App store

UTLOTTNING

Du har möjlighet att delta i utlottningen av en fribiljett till vår partikryssning 11-13.1.2019. Genom att ladda ner appen, logga in, fylla i dina kontaktuppgifter i inställningarna och svara på kortet att du deltar i utlottningen för att ha chansen att vinna biljetten. Kryssningen lottas ut bland de användare som deltagit innan 3.12.2018. Vi anmäler personligen till vinnaren och anmäler också via appen vem som vann.

(Future dialog har inget med utlottningen att göra)

Ifalld du har frågor gällande applikationen eller tävlingen kontakta christoffer.hallfors@sfp.fi

Skribent: