Emina Arnautovic

Emina Arnautovic fortsätter som kontaktchef för SFP

Arnautovic kommer att ansvara för Syd-Österbotten. Anställningen börjar 1.1.2016. Arnautovics nuvarande anställning var tidsbunden och tar slut vid årsskiftet.

- Det är fantastiskt att få arbeta för SFP och för vår region, att vara med och bygga samhället på SFP:s ideologi, säger Arnautovic.

Arnautovic bor i Närpes, där hon också sitter i stadsstyrelsen och stadsfullmäktige. Hon har en gedigen erfarenhet av valkampanjer tack vare att hon jobbat med riksdags-, Europarlaments- och kommunalval både som kandidat och som tjänsteman.

Nyt on aika uudenlaisen maahanmuuttopolitiikan

- Loppujen lopuksi kotouttamisessa on kyse meistä ihmisistä. Valtio ei voi kotouttaa kaikkia, vaan kansalaisyhteiskunnalla on myös vastuu vaikeassa asemassa olevien auttamisesta ja tukemisesta. On hienoa nähdä, että niin moni suomalainen on ottanut auttamisen asiakseen, vaikka olemmekin nähneet myös vähemmän tervetulleita tempauksia. Vaikka hallituksen lisärahoitus on erittäin tervetullutta, toivomme hallitukselta suurempaa arvojohtajuutta tässä kysymyksessä. Hallitus keskittyy usein ymmärtämään niitä, jotka epätietoisuuden seurauksena vastustavat maahanmuuttoa.

Subscribe to RSS - Emina Arnautovic