Kom med på partikryssning!

 

Helsingfors – Stockholm – Helsingfors

 


Svenska folkpartiets väljare, aktivister och förtroendevalda samlas på en kryssning till Stockholm i januari. Kom med du också!

Med på kryssningen är partiordförande Anna-Maja Henriksson, riksdagsledamöterna Thomas Blomqvist, Eva Biaudet, Joakim Strand, Mats Nylund, Mats Löfström, Stefan Wallin, Veronica Rehn-Kivi, Anders Adlercreutz samt MEP Nils Torvalds. 

Alfred Backa och Fredrik Furu står för underhållningen.
Välkommen med för att träffa rikspolitiker, kandidater och andra glada SFP:are!

Anmäl dig här

Program

Platserna är begränsade.

Inför de kommande valen våren 2019 samlas förtroendevalda, aktivister och alla intresserade från Svenska Folkpartiet, Svenska Kvinnoförbundet, Svensk Ungdom och Svenska seniorer för att tillsammans med väljare ombord på Viking Mariella träffas över krets- och förbundsgränser, utbyta erfarenheter, diskutera och ha det trevligt.

På programmet finns politiska diskussioner, intressanta föreläsningar, inspiration och underhållning samt trevlig samvaro. 

Vi inleder den 11 januari kl. 15 med underhållning och inspiration av Alfred Backa samt inledningstal av partiordförande Anna-Maja Henriksson. I Stockholm har vi en svensk toppolitiker som gäst och det finns också tid för att gå på stan på egen hand. Ombord blir diskussioner om aktuella politiska teman, allt från familjepolitik och SOTE till utrikespolitik, miljöpolitik och EU samt också lättsammare program. På fredag- och lördag kväll avnjuter vi gemensamma middagar där vi har hela restaurangutrymmet bokat för oss och det blir underhållning av Fredrik Furu.

Mera information om de praktiska arrangemangen och priser hittar du här.
Programmet uppdateras kontinuerligt, genom att klicka ”Deltar” på vårt FB-event får du färska uppdateringar!

Partikryssningen arrangeras av Svenska Folkpartiet i samarbete med Svenska Bildningsförbundet.