Andreas Hindrén

Andreas Hindrén
21
“Meidän yhteinen tulevaisuus!”
NimiAndreas Hindrén
Syntymävuosi1992
KuntaRaasepori
TitteliViestintäasiantunija, IT-tradenomi opiskelija
JäsenenäSvensk Ungdom
Olen yhdistysaktiivi jolle muiden auttaminen sekä yhteiskuntavaikuttaminen on lähellä sydäntä. Yhteiskuntavaikuttaminen tulee luonnollisella tavalla politiikan kautta ja muiden auttaminen tapahtuu vapaaehtoisen meripelastusharrastuksen parissa. Politiikka on aina kiinnostanut, sillä sen kautta pystymme vaikuttamaan huomispäivään ja tulevaisuuteen.

Tärkeät poliittiset aiheet

Päiväkodit ja koulut
Koulutuksen suhteen on tärkeää lisätä yhteistyötä kaupungin, oppilaitosten, yhdistysten ja yritysmaailman välillä, jotta saavutetaan menestystä alueella.
Sosiaali- ja terveyshuolto
Sosiaali- ja terveyden suhteen on suuria muutoksia tulossa lähivuosina, kun suunnitellut uudistukset tullaan toteuttamaan. Silloin on tärkeää että vastuunvaihto kunnalta maakunnalle tapahtuu niin että se ei tulisi vaikuttamaan yksittäiseen potilaaseen tai asiakkaaseen.
Kehitys
Joukkoliikenne on todella tärkeä koko läntisen uudenmaan alueelle. Jotta myös jatkossa voisimme asua Raaseporissa ja liikkua julkisilla työpaikkoihin, myös alueen ulkopuolella, on tärkeää että meillä on toimiva joukkoliikenne kohtuullisella kustannustasolla.