Rantschukoffista Nils Torvaldsin kampanjapäällikkö

15.08.2017

Elisabet Rantschukoff aloittaa tänään 15.8.2017 työnsä presidenttiehdokas Nils Torvaldsin kampanjapäällikkönä. Erityisavustajana toimiva Rantschukoff on virkavapaalla Euroopan parlamentista kampanjan ajan.

- Odotan intensiivistä ja antoisaa kampanjaa, jossa presidenttiehdokas Torvaldsin osaaminen ulko- ja turvallisuuspolitiikasta sekä USA:sta, Venäjästä ja EU:sta tulee näkymään ja tulee olemaan tarpeen keskustelussa Suomen tiestä eteenpäin, Rantschukoff sanoo.

- Meidän on myös käynnistettävä kunnon keskustelu siitä, minkälaista arvojohtajuutta Suomi tulevaisuudessa tarvitsee. Aikana, jolloin monet yrittävät poimia halpoja populistisia pisteitä muukalaisvihalla, syrjäytyneisyydellä ja ahdasmielisyydellä, on kansalaisia muistutettava pohjoismaisista ja demokraattisista arvoistamme. Näitä arvoja presidenttiehdokas Torvalds tulee tuomaan esiin keskusteluissa.

Elisabet Rantschukoff on työskennellyt Torvaldsille vuodesta 2013 ja oli aktiivisesti mukana vuosien 2009 ja 2014 Europarlamenttivaalikampanjoissa. Rantschukoff on myös työskennellyt silloisen oikeusministeri Anna-Maja Henrikssonin eduskunta-avustajana, RKP:n yhteys- ja viestintäpäällikkönä sekä ammattikorkeakoulu Novian tiedotuspäällikkönä.

Yhteystiedot:
Elisabet Rantschukoff
045 139 3514
elisabet@sfp.fi

Kirjoittaja: