Blomqvist: Lopettakaa nokittelu ja palatkaa neuvottelupöytään

Ruotsalaisen eduskuntaryhmän puheenjohtaja, kansanedustaja Thomas Blomqvist kehottaa sekä hallitusta että työntekijäjärjestöjä palaamaan neuvottelupöytään, ratkaisun aikaansaamiseksi.

– RKP vetoaa riidan kaikkiin osapuoliin tasapuolisesti. Lopettakaa riita, lopettakaa nokittelu ja haudatkaa arvovalta-ajattelu. Palatkaa neuvottelupöytään, käykää aitoa vuoropuhelua ja saavuttakaa sovinnollinen ratkaisu. Se on Suomen etu, sanoi Thomas Blomqvist.

Blomqvistin mukaan Suomen talouskasvulle on nyt annettava parhaat mahdolliset edellytykset.

– Maltti on usein valttia, niin myös nyt. Kaikkien osapuolien tulisi käsittää, että viimeinen asia, jota tarvitsemme nyt kun talouskasvu vihdoin on päässyt vähän vauhtiin, on lakkoaalto tai muut työmarkkinahäiriöt.

Thomas Blomqvist piti tänään eduskunnassa ruotsalaisen eduskuntaryhmän ryhmäpuheenvuoron keskustelussa, joka koski valtioneuvoston tiedonantoa hallituksen työllisyyspolitiikasta ja työllistämiskynnyksen madaltamisesta pienissä yrityksissä.

Oululainen Tanja Nyman asettuu ehdolle eduskuntavaaleissa.

Jokainen euro koulutukseen sekä työllisyyteen turvaa nuorten tulevaisuuden, sanoo Tanja Nyman, RKP:n eduskuntavaaliehdokas Oulusta.

Lue edellinen artikkeli

Adlercreutz peräänkuluttaa johdonmukaisuutta hallituksen toiminnassa

Edellisen hallituksen tekemä laki olisi ollut voimassa jo pitkään ellei hallitus olisi kumonnut sitä. Hallituksen soutaminen ja huopaaminen hämmentää niin rikoksen uhriksi joutuvia ihmisiä kuin meitä politikkojakin.

Lue seuraava artikkeli