- Olen erittäin yllättynyt siitä, että hallituspuolueet eivät hyväksyneet minun ja RKP:n rokotousvalistukseen suunnattua 200 000 euron talousarvioehdotusta.

- Tämä on väärä käsitys. Kielelliset oikeudet ovat perustuslaillinen oikeus. Hoidon saatavuus on myös oikeus, mutta ei perustuslaillinen sellainen.

‑ Pohjanmaa on yksi maamme vahvoista vientialueista. Kun vienti vetää on elintärkeää, että yritykset saavat asiantuntevaa apua.

Eduskunta hyväksyi tänään lakialoitteen joka oikeuttaa varusmiehen saada lisäkorvaus pysyvästä vammasta ja henkivakuutusluontoisen kertakorvauksen omaisille joiden läheinen on menehtynyt sotilastap

Europarlamentaarikko Nils Torvalds (RKP/ALDE) on raportoijana tehnyt vankkaa työtä korottaakseen ohjelman rahoitusta 120 miljardiin vuosille 2021-2027.

Rehn-Kivi on sosiaali- ja terveysvaliokunnan sekä työelämä- ja tasa-arvovaliokunnan jäsen. Hän toimii myös perustamansa eduskunnan rokoteryhmän vetäjänä.

Europarlamentaarikko Nils Torvaldsin (RKP/ALDE) mukaan tuomioistuimen päätös  on erittäin tervetullut selvennys.

- Hallituksen tulisi ottaa huomioon valistustoimintaa, kun niin sanotut joulurahat jaetaan. Kysymys on jos siihen löytyy halua, RKP:n puheenjohtaja ja kansanedustaja Anna-Maja Henriksson sanoo.

Kolme ensimmäistä yritystä sopimukseen pääsemiseen on keskeytetty neuvoston toimesta. Neuvostoa johtaa Itävalta ja he ovat olleet haluttomia kompromissiin.

Sixten Laine, 61 vuotta, joka on kotoisin Rosalasta Kemiönsaarella on koulutukseltaan stuertti, mutta hän on pidemmän ajan toiminut yksinyrittäjänä.

Pages