Joachim Hesthammer

Joachim Hesthammer
438
“Politiikassa tarvitaan edustavia visionäärejä joilla on referenssejä start-up ja kulttuuri sektorilta ja jotka osaavat ajatella kestävästi mutta näkevät myös potentiaalia Turussa kansainvälisenä kaupunkina.”
NimiJoachim Hesthammer
Syntymävuosi1984
KuntaTurku
KaupunginosaKeskusta
TitteliYrittäjä
Olen opiskellut ja asunut viidessä eri maassa. Aloitin yliopisto-opinnot Uumajassa, Germaanisen filologian didaktisella suuntauksella, minkä jälkeen vastaanotin stipendin Würzburgin yliopistoon, missä valmistumisen ohella opetin ruotsin kieltä yliopistolla. Jatkoin opintojani Turussa liiketalouden linjalla ja keskityin niissä markkinointiin. Olin opiskelijakunnan puheenjohtaja ja aktiivinen opiskelijapolitiikassa. Lempitehtäväni oli kansainvälisenä tuutorina toimiminen ja vaihto-oppilaiden kulttuurillinen kanssakäyminen. Olen toiminut vuodesta 2013 markkinointipäällikkönä ja toimitusjohtajana eri startupeissa ja saavuttanut kansainvälistä huomiota mm. projekteilla Infinite Whiteboard ja Coboat. Toimin konsulttina Ukrainassa “EU twinning project” -hankkeessa Ranskan ja Ukrainan sosiaali- ja terveysministeriöiden kanssa. Tällä hetkellä toimin toimitusjohtajana yrityksessä, joka toimii digitaalisen ulkomarkkinoinnin alalla.

Tärkeät poliittiset aiheet

Talous
Lähidemokratia - ehkäisemään vielä suurempaa kuilua päättäjien ja asukkaiden välillä. Me tarvitsemme yhtenäisen alustan järkevän keskustelun ja konsensuksen muodostamiseen.
Ympäristö
Kestävä kaupunkisuunnittelu - Vihreästä näkökulmasta katsottuna takaa laadukasta palvelua joka on vertailukelpoinen kansainvälisellä tasolla.
Kulttuuri ja kirjasto
Kulttuurihankkeet jotka houkuttelevat turisteja ja uusia asukkaita Turkuun ja edistävät elävää kaupunkikuvaa.