Nyland

SFP i Ekenäs supé

SFP i Ekenäs bjuder till supé fredagen den 2 november kl. 18 på Villa Smakhus (Seminariestigen 6) i Ekenäs. Det bjuds på välkomstdrink, trerätters middag, musik och dans. En kväll att umgås under fria former med vänner och bekanta. Pris: 30 euro. Dryck enligt eget behov medtages.

Anmälningar görs per e-post till Isabella Alén (bella.alen@hotmail.com). 

Hjärtligt välkommen!

Eva-Lena Gästrin kandiderar i riksdagsvalet

– Arbetet i fullmäktige har varit mycket intressant och jag vill gärna fortsätta det också på riksnivå, säger Gästrin.

Gästrin kommer i sin kampanj att fokusera på sociala frågor, i synnerhet barnfamiljers välmående.

– Barnfamiljer behöver flexibel service och stöd, så att barnens skolgång och fritid samt föräldrarnas möjligheter att sköta sitt jobb fungerar möjligast smidigt, säger Gästrin.

SFP i Vanda: Trafikdiskussion

Välkommen på info- och diskussionskväll om HRT:s nya zoner och biljettpriser måndagen den 17 september kl. 18-20 i Vanda stadshus (Stationsvägen 7, Dickursby).

Fullmäktigeledamöter och ersättare i Vanda deltar: Patrik Karlsson, Stefan Åstrand, Kristian Rehnström och Marianne Sieviläinen. 

Arrangör: SFP:s fullmäktigegrupp i Vanda

Micaela Röman kandiderar i riksdagsvalet

– Mitt första år som beslutsfattare i min hemkommun, Sibbo, är en av orsakerna till varför jag väljer att ställa mig till förfogande. Jag vill gärna arbeta för en fungerande vardag också på nationell nivå.

Röman är ordförande i social- och hälsovårdsutskottet i Sibbo och medlem i Helsingfors och Nylands sjukvårdsdistrikts fullmäktige.

– Social- och hälsovårdsfrågor ligger nära mitt hjärta. Som mamma till två barn i en tvåspråkig familj arbetar jag aktivt också med bildningsfrågor och en fungerande familjepolitik.

SFP i Borgå centrum: Dans på Akan

Välkommen på dans på Borgå folkakademi, Åsalen (Gymnasiegatan 2) fredagen den 28 september kl. 19-22. Jonas Näslunds duo uppträder. Inträde: 20 euro. Biljetter fås på förhand av Stina Lähde (040 510 7604) och Torbjörn Blomqvist ( 0400 215 205). Man kan även köpa biljett vid dörren. På dansen finns även kaffe, dricka, korv och lotteri.

Arrangör: SFP i Borgå centrum

Pages

Subscribe to RSS - Nyland