Nils Torvalds

Torvalds: Suomalaisen bioenergian tulevaisuudennäkymät ovat hyvät tämän päätöksen myötä

- Lopputulema, joka alustavasti hyväksyttiin neuvotteluissa ja nyt sai hyväksynnän valiokunnassa, on tarpeeksi korkea tavoitetaso. Vaikka me Suomessa osaamme uusiutuvan energian käytön suhteellisen hyvin, emme käytä sitä tarpeeksi eurooppalaisella ja globaalisella tasolla. Siksi ensisijaisesti ilmasto on kiitollinen tästä lopputuloksesta. EU:lla tulee olemaan tiukemmat säännöt ilmastotavoitteiden saavuttamiseksi, kun tämä direktiivi tulee voimaan, sanoo Euroopan parlamentin jäsen Nils Torvalds (RKP/ALDE)

Torvalds asettuu käytettäväksi jatkokaudelle EU-vaaleissa 2019

Europarlamentaarikko Nils Torvalds (RKP/ALDE) ilmoitti tänään puheessaan RKP:n puoluekokouksessa Oulussa aikeistaan lähteä ehdolle jatkokaudelle tulevissa EU-vaaleissa toukokuussa 2019.

Torvalds, joka on ollut Euroopan parlamentin jäsen vuodesta 2012, on ansiokkaasti tehnyt työtä lukemattomien eri kysymyksien ja aiheiden parissa eri valiokunnissa ja jatkaisi mielellään tämän työn tekemistä.

Mikä on hallituksen EU-politiikan suunta?

Lehdistötilaisuudessa 14. helmikuuta komission puheenjohtaja Jean-Claude Juncker ja komissionääri Gunther Oettinger esittivät EU:lle vakaata budjettia ja tuntuvia panostuksia tulevan monivuotisen rahoituskehyksen eri osa-alueille. He esittivät enemmän määrärahoja muun muassa turvallisuuteen ja puolustukseen, ilmastonmuutoksen hillitsemiseen ja myös esimerkiksi enemmän varoja EU:n Erasmus + vaihto-ohjelmaan jotta liikkuvuus ja kansainvälistyminen nuorten keskuudessa lisääntyisivät.

Hetki on lyönyt kellojen siirtelyn luopumisesta!

Päätöslauselma hyväksyttiin äänin: 384 puolesta, 153 vastaan ja 12 tyhjää.

Torvalds on ajanut tätä asiaa viime syksystä ja pitää päätöstä tervetulleena.
– Tällä päätöksellä heitämme pallon komissiolle asian arvioimiseen ja muutosesityksen tekemiseen. Direktiivi joka tänä päivänä pakottaa jäsenmaita kellojen siirtelyyn kaksi kertaa vuodessa on aikansa elänyt. Kellojensiirtelyn luopumisesta saatavat terveyshyödyt on jo itsessään hyvä syy tämän asian muutokseen EU-tasolla, sanoo Torvalds

Pages

Subscribe to RSS - Nils Torvalds