Christoffer Ingo

Wallin ja Ingo: Panostukset kotimaan matkailuun ovat tervetulleita

Suomen ruotsalaisen kansanpuolueen kansanedustaja Stefan Wallin ja RKP-nuorten puheenjohtaja Christoffer Ingo toivottavat tervetulleeksi yhteistyöryhmän tekemät esitykset matkailuelinkeinosta, jotka luovutettiin Työ- ja elinkeinoministeriölle. Esityksessä ehdotetaan joukko toimenpiteitä suomalaisen matkailualan vahvistamiseksi, muun muassa kesälomien siirtäminen ja ravintoloiden alkoholianniskelun arvonlisäverotuksen alentaminen.

Adlercreutz ja Ingo: Missä kotoutumista edistävä turvapaikkapolitiikka?

Turvapaikkahakemusta käsiteltäessä on mahdollista ottaa huomioon erityisiä henkilökohtaisia syitä. Harkinnassa voi ottaa huomioon esim. yrittäjyyden, aloitetun koulutuksen tai perhesiteet. Näin tehdään nykyään kuitenkin hyvin harvoin, vaikka tämä selvästi olisi koko yhteiskunnan edun mukaista. Tätä mieltä ovat RKP:n varapuheenjohtaja ja kansanedustaja Anders Adlercreutz sekä RKP-nuorten puheenjohtaja Christoffer Ingo.

Ingo: Nu krävs breda insatser för att få bukt med vargen

Under hösten har tiotals vargar rört sig ovanligt nära människor och produktionsdjur längs hela kusten. Vargens ökade närvaro skapar oro bland föräldrar, hundägare och bönder med betande djur.

Svensk Ungdoms ordförande Christoffer Ingo, som också har en bakgrund som fårproducent, ser den tudelade problematiken med fler vargar i bebyggelse som obehaglig och rent utav skrämmande.

Ingo: Kotimainen liha on ilmastoteko

Ingon mukaan ainoastaan kotimaassa puhtaista raaka-aineista vastuullisesti tuotettu ruoka on ympäristön kannalta turvallista.

- Hyvin hoidetut metsät ja pellot sitovat hiilidioksidia ja hidastavat ilmastonmuutosta. Esimerkiksi brasilialainen lihantuotanto käyttää paitsi paljon antibiootteja, myös soijaa, johon tarvittavat vesimäärät ovat pois ihmisiltä ja luonnolta. Lisäksi ulkomaalaisessa massatuotannossa eläinten hyvinvointi on toissijaista, Ingo linjaa.

Subscribe to RSS - Christoffer Ingo