RKP Helsinki

HELSINKI| Seminaari jakamistaloudesta

”Jakamistalous – uhka vai mahdollisuus?”. Seminaari järjestetään tiistaina 14.3 klo 18 G18 juhlasalissa, Helsingin keskustassa. Paneelikeskusteluun osallistuu Joel Järvinen, Uberin Suomen maajohtaja, Mats Nylund, tutkija Arcadan kulttuuri- ja viestintälaitoksella sekä Silja Borgarsdóttir Sandelin, RKP:n varapuheenjohtaja. Keskustelun moderaattorina toimii Björn Bonsdorff. Paneelikeskustelu käydään suomeksi.

Helsinki: Martina Harms-Aalto asettuu ehdolle Helsingissä

- Olen saanut monta pyyntöä asettua ehdolle ja tunsin velvollisuuden kutsuvan. Aidosti toimivan kaksikielisen Helsingin eteen on vielä paljon tehtävää. Sen parissa olen työskennellyt pitkään ja koen, että minulla on siihen paljon annettavaa, Harms-Aalto sanoo.

Harms-Aalto toimii Samarbetsforum -nimisen yhdistyksen toiminnanjohtajana. Aikaisemmin hän on toiminut yhteensä kaksitoista vuotta Kauniaisten kaupunginvaltuustossa, joista kahdeksan kaupunginhallituksessa ja neljä kaupunginhallituksen varapuheenjohtajana.

Helsinki: Valtuustoryhmän ryhmäaloite

Guggenheim-museoprojektin kaaduttua on tärkeää kehittää Eteläsatamaa ja Kauppatorin aluetta kokonaisuutena.

Me allekirjoittaneet ehdotamme tässä ryhmäaloitteessa rantakävelyreitin suunnittelemista, joka ulottuu Olympiaterminaalista Katajanokan terminaaliin.

Reitin varrelle voidaan olemassa olevien elementtien lisäksi, joita ovat Vanha Kauppahalli ja Kauppatori, suunnitella puistoistutuksia, kahviloita ja vastaavaa. Guggenheim-museolle varatulle tontille voitaisiin sijoittaa Itämeri-teema-paviljongin, jossa olisi tilaa sekä pysyville että tilapäisille näyttelyille.

Helsinki: Lausunto RKP:n Helsingin piirihallituksen kokouksesta

Päivittäin käydään monia tärkeitä keskusteluita, jotka vaikuttavat meidän arkeemme. Jotkut aiheet herättävät muita enemmän keskustelua, mistä Guggenheimkeskustelu on tuore esimerkki. Siksi RKP:n Helsingin piirihallitus haluaa painottaa terveen ja toimivan keskusteluilmapiirin tärkeyttä ja ottaa etäisyyttä viharetoriikasta. Piirihallitus haluaa vaalia avointa ja rakentavaa keskusteluilmapiiriä, ilman asiattomia hyökkäyksiä.

Pages

Subscribe to RSS - RKP Helsinki