Kommunalvalet 2017

RKP teki parhaat kuntavaalinsa 20 vuoteen

Puolue saa lisäpaikkoja muun muassa Vaasassa, Pietarsaaressa, Kristiinankaupungissa, Maalahdessa, Uusikaarlepyyssä, Raaseporissa, Inkoossa ja Paraisilla, poimii enemmistön Loviisan paikoista ja kaikki Korsnäsin valtuustopaikat. RKP tekee tulosta myös suomenkielisillä paikkakunnilla. Sekä Pyhäjärvellä että Raisiossa puolue sai uuden valtuustopaikan ja säilytti yhden paikan Utsjoella.

HELSINGFORS| Fest i Valstugan

SFP:s valstuga på Narinken idag klockan 18-19.30

Artisten Fredrik Furu uppträder och vi bjuder på smoothie!

Kom och träffa partiordförande Anna-Maja Henriksson tillsammans med SFP:s kandidater i Helsingfors! Även partiets viceordförande Silja Borgarsdóttir Sandelin, riksdagsledamot Eva Biaudet, stadsstyrelsemedlem Marcus Rantala och SFP:s fullmäktigegruppordförande Björn Månsson på plats.

Ennakkoäänten ehdittävä perille ajoissa!

Saapumatta jääneen tai myöhästyneen postin tapaukset vaikuttavat lisääntyneen. Lähestyvien kunnallisvaalien alla Nylund painottaa, että myöhästelevä posti myös vaikuttaa demokraattiseen oikeuteen äänestää.

- Ennakkoon äänestävien suomalaisten on voitava luottaa siihen, että postilla kulkevat äänet ehtivät perille ajoissa. Meidän on aina voitava luottaa siihen, että posti tulee ajoissa perille – myös lähetysten määrän ollessa suuri. Erityisesti nyt kunnallisvaaleja ajatellen, Nylund sanoo.

HELSINKI| Seminaari jakamistaloudesta

”Jakamistalous – uhka vai mahdollisuus?”. Seminaari järjestetään tiistaina 14.3 klo 18 G18 juhlasalissa, Helsingin keskustassa. Paneelikeskusteluun osallistuu Joel Järvinen, Uberin Suomen maajohtaja, Mats Nylund, tutkija Arcadan kulttuuri- ja viestintälaitoksella sekä Silja Borgarsdóttir Sandelin, RKP:n varapuheenjohtaja. Keskustelun moderaattorina toimii Björn Bonsdorff. Paneelikeskustelu käydään suomeksi.

Pages

Subscribe to RSS - Kommunalvalet 2017