RKP on tehnyt uuden sovelluksen millä jäsenet ja äänestäjät pystyvät saamaan tietoa toiminnasta sekä vaikuttamaan toimintaan. Sovelluksen nimi on Leppäkerttu – RKP.

– Ministeri Soini on esittänyt omia henkilökohtaisia mielipiteitään tavalla, joka on ristiriidassa Suomen ulkopoliittisen linjan kanssa, jossa naisten ja lasten oikeudet ovat tärkeä osa, sanoo RKP:

Talouden avainluvut ovat positiivisia, mutta tästä huolimatta valtionbudjetti näyttää suurta alijäämää.

Thomas Blomqvist ja Ruotsalainen eduskuntaryhmä ovat pettyneitä, että hallituksen vuoden 2019 talousarvioesitys ei lupaa tarvittavia lisäpanostuksia koulutukseen.

Detta är första gången sedan år 2003 som SFP inte har ingått ett valförbund i valkretsen.

Euroopan parlamentin jäsen Nils Torvaldsin (RKP/ALDE) mielestä Juncker kehotti puheessaan EU:n jäsenvaltioita kantamaan vastuunsa unionin yhteisestä kehityksestä osoittamalla solidaarisuutta.

Päätöslauselma on reaktio perusoikeuksien- ja vapauksien rajoituksiin, jotka Unkari on pääministeri Viktor Orbánin johdolla asettanut voimaan.

Pohjanmaan RKP kokoontuu viikonloppuna vuosittaiseen kuntaparlamenttiin ja seuraa sen yhteydessä myös vaalikampanjaa Uumajassa.

Tarvitsemme pikimmiten sekä suuria että pieniä panostuksia pitkällä sekä lyhyellä aikajänteellä, jotta lapsilla olisi turvalliset oltavat varhaiskasvatuksessa.

Ensi vuonna Suomi on valokeilassa, kun Suomi saa vuoron tarttua EU:n puheenjohtajuuteen heinäkuussa 2019.

Pages