RKP:n kansanedustaja Anders Adlercreutz pitää peruutusta tervetulleena.

Kunnille annettiin tänä vuonna mahdollisuus suurentaa yli kolmevuotiaiden ryhmiä sekä rajoittaa subjektiivista päivähoito-oikeutta.

RKP:n Helsingin piirihallitus keskusteli kokouksessaan ruotsinkielisen sosiaalihuollon asemasta Helsingissä.

Kokouksessaan Helsingissä tänään puoluehallitus keskusteli myös tarpeesta kehittää kotihoidon rakenteita vastaamaan paremmin sekä potilaiden että kotihoitajien tarpeisiin.

Suomen on harkittava, miten me voimme edesauttaa Katalonian kriisin ratkaisemisessa, jos kansainväliselle sovittelulle syntyy tarvetta.

- Hyvä, että maakuntien sosiaali- ja terveyspalveluiden pakkoyhtiöittämisestä luovuttiin ja että valinnanvapauteen siirrytään vasta vuonna 2021.

Viimeksi hallituksen esitys valinnanvapaudeksi kohtasi perustuslaillisia haasteita.

- Venäjä tulee seuraavan vuosikymmenen aikana muuttumaan taas. Ei ole Suomen ja Euroopan kannalta mitenkään yhdentekevää, miten se muutos tapahtuu.

Kansanedustaja Mats Nylund ja europarlamentaarikko Nils Torvalds ovat tilanteesta huolissaan ja vaativat hallitukselta poikkeuksellisia toimenpiteitä parantaakseen maatilojen taloudellista ahdinkoa

Wallin esittää, että ammattiyhdistysten jäsenmaksujen verovähennysoikeuteen, joka tänään on sata prosenttia, säädettäisiin 100 euron omavastuu ammattiyhdistykseen kuuluville yksityishenkilöille ja

Pages