Uutiset

19.10.2014 | SFP-RKP

Entinen kulttuuriministeri Stefan Wallin ihmettelee SDP:n ministereiden tuoreita kulttuuripoliittisia esityksiä, jotka sekä vähentäisivät valtion verotuloja ja lisisivät menoja ilman että SDP-ministerit olisivat kertoneet mistä korvaavat rahat löydetään.

16.10.2014 | SFP-RKP

Ruotsalaisen kansanpuolueen eduskuntasihteeri ja Sipoon kunnanvaltuuston puheenjohtaja Christel Liljeström on vahvistanut asettuvansa ehdolle vuoden 2015 eduskuntavaaleissa.

29.9.2014 | SFP-RKP

Enontekiön porosaamelaiset - Jauristunturin siida - ja saamelaiskäräjät antoivat puolustusministeri Carl Haglundille sähköisellä kaulapannalla varustetutun poronvasan lahjaksi. Ministeri vieraili Enontekiöllä 28 - 29.9.2014

27.9.2014 | SFP-RKP

Suomen ruotsalaisen kansanpuolueen puheenjohtaja, puolustusministeri Carl Haglund, pitää loppuviikosta esiteltyä eläkeuudistusta ongelmallisena.

edellinen seuraava
Säännöt

Säännöt on luotu noudatettaviksi. Eurokriisi ei saa toistua. Kaikkien jäsenvaltioiden on noudatettava yhteisesti sovittuja sääntöjä, myös talouspolitiikassa.

Ympäristö ja rajat

Ympäristöongelmat eivät tunne valtionrajoja. EU:n on johdettava neuvotteluja uuden ilmastosopimuksen aikaansaamiseksi ja kannettava vastuunsa päästöjen vähentämiseksi. Itämerellä liikkuvien alusten tulee olla turvallisia. Jätevedet on tyhjennettävä satamiin, eikä mereen.

Parempi Eurooppa!

RKP edustaa pohjoismaisia arvoja; avoimuutta, yhdenvertaisuutta, tasa-arvoa.

Muodostamme EU:n

RKP vaikuttaa sekä Suomessa että Euroopan parlamentissa. Avullasi voimme jatkaa tätä työtä!

Lähellä sinua

Brysselin päätökset vaikuttavat sinun arkeesi. Siksi on tärkeää, että joku sinun arkea ymmärtävä on Brysselissä vaikuttamassa.

Mitä rauha maksaa?

EU on edelleen rauhanprojekti. Rauha edellyttää turvallisuutta ja hyvinvointia.

Saamelaisten oikeudet

Saamelaisten kulttuuri, kieli ja perinteiset elinkeinot on turvattava EU-tasolla.

Tervettä järkeä

Enemmän tervettä järkeä päätöksentekoon! Toiset asiat kuuluvat käsitellä EU-tasolla, ja toiset kuuluvat kunnalliselle tai kansalliselle tasolle.

Rikolliset kiinni!

EU antaa meille keinot puuttua tehokkaammin ihmiskauppaan, veroparatiiseihin ja korruptioon.

Ruokamme

EU ei saa vetää mattoa kalastajien ja maanviljelijöiden jalkojen alta. RKP on ruoantuottajiemme puolestapuhuja EU:ssa.

Strasbourg

Loppuisi jo Strasbourgiin juoksentelu! Parlamentin on jatkossa kokoonnuttava vain Brysselissä. Turhat edestakaiset matkat Strasbourgiin kuormittavat sekä taloutta että ympäristöä.

Konttori

Puhelin (09) 693 070
Fax (09) 693 1968
Postinumero
Pl 430, 00101 Helsinki
Osoite
Simonkatu 8A, 00100 Helsinki
info@sfp.fi

Henkilöstö