Helsingfors

SFP i Helsingfors valde ny styrelse

På SFP i Helsingfors kretsmöte lördagen den 22.4 som hölls i Grundskolan Norsen var bland annat kommunalvalet på agendan. SFP:s nya förtroendevalda i fullmäktigen Eva Biaudet, Marcus Rantala, Björn Månsson, Silja Borgarsdóttir Sandelin och Jörn Donner var på plats för att tillsammans med kretsen diskutera hur framtidens Helsingfors skall se ut. Gruppen poängterade att då man jämför Helsingfors är det viktigt att se staden ur ett vidare geografiskt perspektiv, inte endast ur ett finländskt.

Donner tulee taas

Donner tunnetaan muun muassa kirjailijana, elokuvaohjaajana, tuottajana, toimittajana, kriitikkona ja poliitikkona.

Vastauksena kysymykseen miksi hän päätti asettua ehdolle, Donner lainaa Paavi Johannes XXXIII:ttä, joka on sanonut: ”Vanhat miehet ovat kuin viinejä. Jotkut niistä muuttuvat etikaksi, parhaat paranevat aina vanhetessaan.”

- Etenkin näinä aikoina on tärkeää, että kansainvälistä Suomea puolustavat henkilöt ovat ehdolla vaaleissa, sanoo RKP:n puoluesihteeri Fredrik Guseff.

Helsinki: Martina Harms-Aalto asettuu ehdolle Helsingissä

- Olen saanut monta pyyntöä asettua ehdolle ja tunsin velvollisuuden kutsuvan. Aidosti toimivan kaksikielisen Helsingin eteen on vielä paljon tehtävää. Sen parissa olen työskennellyt pitkään ja koen, että minulla on siihen paljon annettavaa, Harms-Aalto sanoo.

Harms-Aalto toimii Samarbetsforum -nimisen yhdistyksen toiminnanjohtajana. Aikaisemmin hän on toiminut yhteensä kaksitoista vuotta Kauniaisten kaupunginvaltuustossa, joista kahdeksan kaupunginhallituksessa ja neljä kaupunginhallituksen varapuheenjohtajana.

Pages

Subscribe to RSS - Helsingfors